Skip to content

Чувствай се естествена, бъди естествена

Sitara Silk луксозните копринени продукти за великолепие във вашето ежедневие

“През 2020 г. бяхме самотни, изолирани и объркани. От друга страна, имахме повече време за себе си, нужда от спокойствие, нежност и красота. Тогава реших, че вместо да потъвам в еднообразие, искам да се отдам на вдъхновението и да се впусна в едно вълнуващо пътешествие до красив и уютен оазис, който носи усещане за нежност, грижа, лекота, и разкош. Така се роди „Ситара силк“, която Ви взема в обятията си за чувствена прегръдка. Предлагаме копринени калъфки, спално бельо по поръчка и нежни аксесоари от висококачествена коприна за Вас и за дома.

“Ситара силк ще бъде с Вас всяка нощ и всеки път, когато имате нужда от великолепие.

Желая Ви приятно пътуване в света на Ситара силк!”

Корнелия Димитрова \ Основател Sitara Silk

Историята на Ситара

Ситара означава зорницаозаряванезвезда и е въплъщение на богинята на красотата и древното богатство. 

Точно това ще усетите, когато се докоснете до нашите продукти от висококачествена естествена коприна: спокоен и красив сън през нощта, сияйно и енергизирано утро, пълноценно ежедневие.

Пътят на коприната

Коприната има силата да Ви помогне да се отпуснете, да се насладите на грижата за себе си, да си починете, да помечтаете и да се поглезите… 

 

 

Неслучайно коприната идва отдалеч и нейният път е толкова дълъг… Неслучайно нейната тайна е пазена хилядолетия само и единствено за императори. 

 

Коприната винаги е била еквивалент за лукс и разкош. За нея се разказва в приказките, митовете и легендите като за безценна материя, която не всеки може да притежава. И до ден днешен коприната има висока стойност заради доказаните си полезни свойства.